Årets brygskole 2017 – er godt i gang.

Årets brygskole er godt i gang.

Onsdag d. 6. september startede 23 glade bryggere i lokalerne på Edwin Rahrsvej 6B, og aftenens program var tætpakket. Mange kursister havde ventet på denne aften i langt tid, da de meldte sig på allerede i foråret. Det var slet ikke meningen at der skulle være mere end 20 personer på brygskolen, men selv uden markedsføring, har vi haft venteliste…

Efter en intro og velkomst af Lars, var det Sofus som gav en grundig gennemgang af de 4 grund-ingredienser: Malt, vand, Humle og gær… naturligvis med gode smagsprøver af både basismalt og godt ristet malt!

Herefter kom vores nye medlem, Max på banen. Max er professionel brygger og kommer fra Uruguay og er netop flyttet til Aarhus og har fået arbejde på Ebeltoft Gårdbryggeri. Han fortalte om de forskellige øl-kategorier og tilsvarende gær… og da Max´s dansk ikke er helt oppe og køre endnu, var denne præsentation på engelsk.

Til slut gik Dennis igennem Laugets udstyr og efterfølgende blev alle slæbt igennem lauget og fik “syn for sagn”…

Dvs.. den endelige slutning var jo smagning af en masse af det gode øl der bliver brygget i Lauget. Der var 5 forskellige øl på hanerne og da det hele var kommenteret og fremvist – blev hanerne frigivet – og holdene gik sammen med deres nye brygmester – og klubkammerater i grupperne og kiggede på datoer for brygning, samt opskrifter.
En helt igennem herlig Laugsaften!

…efterfølgende har alle brygget første gang.
En basis-øl, med fri humlevalg. Det skal bliver spændende at smage.
1. samlings/smageaften bliver d. 11. oktober. Og alle medlemmer er velkomne til at komme og smage efter kl. 20.00
2. samlings/smageaften (hvor der skal smages julebryg), bliver d. 15. november. og her er alle medlemmer også velkomne.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”] [/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]