[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][fusion_text]For at yde en bedre start for nye medlemmer, har Bestyrelsen besluttet at lave et Haandbryggerkursus for nye interesserede.
Kurset startede d. 1. september – og det må have rygtes at det skulle starte, for alle pladser var bookede (faktisk var det overtegnet).
Så derfor startede 16 spændte brygkursister på uddannelse i Haandbryggerlauget.
Og første aften var en stor succes.
Følgende blev gennemgået:
Brygprocessen fra A-Z på 5 min. (fra spire til glas)
Gennemgangen af de 4 faste råmaterialer.
Gennemgang af Laugets brygredskaber og processer.
Gennemgang af øltyper og gæringsprocesser.
De 4 foredrag blev afholdt af Laugets egne folk. Og var utroligt velkomponerede!
Nu går alle holdene til gryderne, sammen med en brygmester – og brygger øl – som vi skal smage og tale om til næste fællesaften d. 13. oktober.
(se flere billeder på Laugets Facebook gruppe)
Søren Rix gennemgår de forskellige gryder som Lauget har – og hvordan processen foregår.[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]
Lars Kirkegaard
Jeg hygger mig helt enormt med at brygge... og elsker udfordringen i at få en ny opskrift til at fungere. Desuden elsker jeg at stå med en ordentlig rxxfuld øl og dele den med venner og andre øl-interesserede.
Men jeg kan også godt lide af få "ting" til at fungere, og nyder at være med til at få Lauget til at være et hyggeligt og funktionelt sted, hvor vi glædes over at have en fælles interesse for drikning og brygning af øl.