Det nye brygkursus 2016 er i fuld gang!

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][fusion_text]For at yde en bedre start for nye medlemmer, har Bestyrelsen besluttet at lave et Haandbryggerkursus for nye interesserede.
Kurset startede d. 1. september – og det må have rygtes at det skulle starte, for alle pladser var bookede (faktisk var det overtegnet).
Så derfor startede 16 spændte brygkursister på uddannelse i Haandbryggerlauget.

Og første aften var en stor succes.
Følgende blev gennemgået:

  • Brygprocessen fra A-Z på 5 min. (fra spire til glas)
  • Gennemgangen af de 4 faste råmaterialer.
  • Gennemgang af Laugets brygredskaber og processer.
  • Gennemgang af øltyper og gæringsprocesser.

De 4 foredrag blev afholdt af Laugets egne folk. Og var utroligt velkomponerede!

Nu går alle holdene til gryderne, sammen med en brygmester – og brygger øl – som vi skal smage og tale om til næste fællesaften d. 13. oktober.
(se flere billeder på Laugets Facebook gruppe)

Søren Rix gennemgår de forskellige gryder som Lauget har - og hvordan processen foregår.
Søren Rix gennemgår de forskellige gryder som Lauget har – og hvordan processen foregår.
[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]