Showing all 7 results

Råfrugt er umaltede kornprodukter, fx majs eller ris, der tilsættes under ølbrygningen som supplerende stivelseskilde til malten. Rent sukker kan også anvendes som råfrugt.

Råfrugt og sukker

Dextrose/druesukker #30

0,030 DKK/g

790 på lager

0,012 DKK/g

3395 på lager

Råfrugt og sukker

Hvidt sukker #31

0,015 DKK/g

1320 på lager

Råfrugt og sukker

Kandis, mørk

0,080 DKK/g

1000 på lager

0,030 DKK/g

850 på lager

Laktose er mælkesukker. Laktose kan ikke gære, så du tilsætter laktose hvis du ønsker en sødere øl. Hvis du ønsker at din øl skal være lidt sødere, så er der flere måde du kan gøre det på. Du kan vælge at tilsætte lidt mindre bitterhumle, for på din måde vil din øl fremstå som mere sød. En anden måde du kan gøre det på er, at du tilsætter nogle laktose, for laktose har den helt særlige evne, så ølgæren ikke kan omdanne denne til alkohol, så det laktose til tilsætter, vil blive ved med at søde øllet.

Råfrugt og sukker

Rørsukker #31

0,025 DKK/g

1800 på lager

Råfrugt og sukker

Torrefied maize / Valset majs

0,020 DKK/g

5200 på lager

Torrefied Maize er majs grits der er kogt ved en meget høj temperatur, og så valset. Det betyder at stivelsen i kernen er opløst og klar til at enzymerne kan arbejde på dem. Det giver en hurtigere omsætning, og en højere effektivitet. Majs er ofte brugt ved brygningen af amerikanske pilsnere. Der er bryggerier (som [...]