Arrangementet blev afviklet med stor success.
Der vil blive afholde opfølgende fustageaftener.

 

Fustageaften med Lund Teknik.

Tirsdag d. 27/8-2019 kl 19.00 afholder vi et stort fællesarrangement med 8000Bryg og venner af Lauget.
Arrangementet foregår i Haandbryggerlaugets lokaler:


Haandbryggerlauget af 1970
Gammel Mosevej 1, Laden
8463 Harlev J


Dette er et åbent arrangement, hvor vi fokuserer på ALT det du ikke ved omkring brug og håndtering af fustager.


Torben Lund underviser
Torben Lund fra Lund Teknik sælger og vedligeholder til dagligt fustager og har fuldstændig styr på alle elementerne i processen. Han holder oplægget omkring Corneliusfustagerne, hvordan de er bygget op, hvilke dele der kan udskiftes, serviceres og renses – og hvordan man gør det. Desuden kommer han ind på selve håndtering af øllet, når man hælder det på fustage, herunder værktøj, tilbehør, slanger og fittings – samt CO2 og trykflasker.


Når Torbens indlæg er ovre, kan du få lov til at skille din egen fustage ad, eller arbejde på en af Laugets fustager. Medlemmerne kan derefter købe Laugets brugte fustager til 1 stk 225,- / 2 stk 300 denne aften, så de kan komme igang med at renovere.


Få styr på dimserne
Torben medbringer en del o-ringe, fittings og ventiler – og det han ikke har med, kan man bestille og få leveret efterfølgende. Han medbringer også et par gode tilbud på noget godt fyldeudstyr til din Cornelius, bla. trykflaske og fittings, så du kan komme godt igang.


Alt i alt en utroligt vigtig og spændende aften for både den nye brygger og for den øvede som har brug for nogle fif og gode idéer til hvordan man kommer videre med fustager.


Programmet for denne aften omhandler udelukkende fustager, og Bryg8000-medlemmerne skal derfor ikke have øl med til fællessmagning, men alle deltagere opfordres selvfølgelig til at tage lidt øl med til “hygge” ?