Haandbryggerlaugets Brygskole

Årets brygskole er i fuld gang og afsluttes efter planen i slutningen af november. Vi planlægger pt. ny opstart i slutningen af august 2022.

Da vores brygskoler er ret populære og ofte fuldt bookede, er det en god idé at booke din plads allerede nu. Send en email til tilmelding@haandbryggerlauget.dk

DEPOSITUM: 500,- kr skal indbetales på Mobile Pay: 84784 Før vi modtager depositum, er din tilmelding ikke bindende.

Datoer for de faste teoriaftener er:

  • T1 - xx/8 - kl 19.30
  • T2 - xx/09 - kl 19.30
  • T3 - xx/11 - kl 19.30
  • 2 x brygninger - tidspunkt fastsættes med brygmesteren.

Generelt info om brygskole Én til to gange om året afholdes Brygskole. Idéen er at nye medlemmer har mulighed for at lære de grundlæggende processer i brygningen og at betjene foreningens udstyr. Undervisningen består en en kombination at foredrag, ølsmagning - og helt konkret brygning sammen med et erfarent medlem. Dette foregår i grupper og øllet der bliver brygget dels får deltagerne med hjem, og dels bliver det drukket på "smags/teori-aftenerne", hvor der også er adgang til at smage de andre holds øl. Efterfølgende bliver man frigivet til selv at kunne komme og brygge øl.

Forløbet: Brygskolen løber henover 3 måneder og man møder op til 3 teoriaftener, samt 2 fulde brygninger. Startdatoerne er typisk sensommer og efter Nytår og der optages ca. 20 personer på kurset. Alle kursisterne tildeles et hold og en Brygmester med assistent, som de foretager alle brygningerne med. Men teoriaftenerne deltager alle i. Fællesskabet er højt..!

Tilmelding: Hvis du gerne vil vide mere - eller skrives op til den kommende Brygskole, så skriv til: (husk komplet adresse og telefon nr ved tilmelding) tilmelding@haandbryggerlauget.dk

Kurset koster ca. 975,- kr og beløbet dækker desuden kontingent i det indeværende halv-år, samt alle materialer. (du får øl med hjem)

(Note: Kurset fyldes op efter "først til mølle" princippet og plads kan ikke garanteres. Bestyrelsen forbeholder sig ret til at afvise ansøgere, samt til at ophæve medlemsskab efter endt kursus.)