12/12-2019 – Torsdag Kl. 19.30 – i Lauget.

Tema: Opskriftsaften.

Så er det igen tid til en Laugsaften i Haandbryggerlauget. Og denne gang med juletema. Som altid er det tilladt at tage nogle af dine seneste bryg med og lade andre smage på dråberne.

I aften har vi dog ydeligere sat 2 spændende arrangementer op.
Et foredrag og en præsentation/smagning af professionelt brygget øl.

Du kan se følgende:


Danmarksmester Anna Moe kommer og fortæller om hvordan hun knækker koden og laver gode ølopskrifter.
Hun vil tage udgangspunkt i Beercalc og forklare hvordan hun går igennem systemet i forbindelse med indtastniung/justering af de opskrifter hun udvælger.
Bliver det nørdet?? Ja DET gør det…!!! 😉 Men ikke mere end at nye bryggere kan få utroligt meget ud af at deltage og høre lidt om hvordan hun gør og hvordan processen forløber.
Vi lægger desuden nogle af Annas nemme ynglingsopskrifter ind på Haandbryggerlaugets profil på Beercalc, så Anna gennemgår også lige hvordan du griber dem an.


Laugets helt egen Øldommer, Max Ahlers (som arbejder på Ebeltoft Gaardbryggeri) – tager lidt øl med som han står bag og kommer og præsenterer dem.
Max er flyttet til Danmark fra Uruguay og blev hurtigt spottet af Ebeltoft Gaardbryggeri, og ansat til, blandt andet, at være med til at udvikle opskrifter. Max tager derfor en flok øl med fra Ebeltoft, og dem har han tænkt sig at gennemgå og lade os smage.
Max´ fremlægning er på engelsk, da han ikke helt har knækket koden til det danske sprog endnu 😉


Anna og Max kender allerede hinanden godt og de har naturligvis tænkt sig at blande sig lidt i de ting den anden fremlægger, ligesom de efter præsentationen gerne prøvesmager laugsmedlemmernes øl og kommer med gode råd og vejledninger.

Snyd ikke dig selv for en hyggelig og lærerig oplevelse i Lauget!


Arrangementet er åbent for alle medlemmer og en gæst, samt tidligere medlemmer. Er du ikke medlem men overvejer at blive medlem, er du også velkommen. Det er på aftenen muligt at tegne et medlemsskab af Haandbryggerlauget. (billigste medlemsskab er 125,- / halvår)

Vel mødt i Haandbryggerlauget

Mvh

Bestyrelsen

Spørgmål:
info@haandbryggerlauget.dk